Publicaties

Bestellingen publicaties:

Bestellingen richten aan:

Fred van der Zwan
e-mail: via het contactformulier

Als het genealogisch onderzoek hapert
Themanummer Gens Germana, Jrg. 28 (2002), nr. 4
De problemen van twaalf tot nu toe niet gevonden genealogische sleutelgegevens. Op het oog onoplosbare situaties, waar een genealoog op vastloopt. Door publicatie ervan hopen we op reacties van diegenen, die in hun stamboom de oplossing misschien weten.
Leden € 2,50, niet-leden € 3,50.

Favorieten
Themanummer Gens Germana, Jrg. 30 (2004), nr. 4
Sympathieke voorouders als hoofdpersonen in de genealogie, o.a. uit de zeventiende eeuw. Ook worden genealogieën uit Baden-Würtenberg opgesomd naar aanleiding van de Duitse Genealogentag 2004 in Leonberg.
Leden € 2,-; niet-leden € 2,50.

‘Fotografie en genealogie’
Themanummer Gens Germana Jrg. 32 (2006) nr. 4.
De ingezonden verhalen geven samen een fraai beeld van de betekenis en de rol van fotografie in het stamboomonderzoek, maar ook van de problemen waar ze de stamboomonderzoeker voor stellen. Laat u door dit nummer vooral inspireren uw beeldarchief opnieuw en door een andere bril te bekijken. Leden € 2,50 en niet-leden € 3,50.

WGOD-cd-rom 2003
Alle artikelen van Gens Germana uit de periode 1975-2002 (ook de uitverkochte titels, zoals Gids I en II en het Vademecum).
Leden € 7,50, niet-leden € 15,-.

Oude nummers van het Verenigingstijdschrift Gens Germana, voorheen ˜Mededelingen’ geheten. Voor zover voorradig. Prijs: € 1,- per nummer.

Postleitzahlenbuch. Is direct op internet te raadplegen: www.postdirekt.de/plzserver/PlzSearchServlet

Niet meer in boekvorm te verkrijgen.

Het bedrag van de bestellingen wordt vermeerderd met de verzendkosten.